Mój Szaraczek :)
- ryan_cooper5
- Imie: Krystian
- Auto: Fiat Stilo
- Silnik: 1.9 JTD 115 km
- Kolor: Orione Grey
- Prezentacja auta: viewtopic.php?t=9309
Re: Mój Szaraczek :)
Wiesz co na ostrych zagieciach musisz ponacinac ten plastik ktory sie wsuwa. Dodatkowo na zgieciach można podkleic tasma dwustronna bo na ostrych zagieciach i w dosyć luźnych miejscach lubi to sie wysuwać 

- AdamuS91
- Imie: Adam
- Auto: Fiat Stilo Hatchback 3D
- Silnik: 1.6 16V 103KM
- Kolor: 632 BLACK METALLESCENTE
- Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&p=215072#p215072
- Kontaktowanie:
U mnie wszędzie bardzo ciasno wchodziło nic nie docinałem anie nie kleiłem,
trzyma się jak złoto
A na końcach jest włożone pod uszczelki i nie wypada dzięki temu.
trzyma się jak złoto

- Nokian
- Imie: Michał
- Silnik: 1.9 JTDm 140PS
- Kolor: Grigio Orione VR
- Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=15152
Wygląda dużo lepiej niż w awatarze
Dobrze mu pasują te białe wstawki choć na mam wrażenie, że lusterka pomalowane w barwy Włoch dodałyby jeszcze uroku.
Podświetlenie fajne ale ja bym tego nie zamontował u siebie. Światło jest tak mocne i wyraźne jak na zdjęciu czy to efekt zdjęcia?

Podświetlenie fajne ale ja bym tego nie zamontował u siebie. Światło jest tak mocne i wyraźne jak na zdjęciu czy to efekt zdjęcia?
- ryan_cooper5
Efekt tez trochę jest ale w nocy nie razi w oczy. Nawet prawie tego nie widzisz jak prowadzisz. Podłączyłem pod podświetlenie przycisków, od kierowcy świeci mocniej, od pasażera słabo tak jak przyciski. Mniejszy prąd jest moze bo tylko jeden przycisk. Może to zostawię, może zdejme. Zobaczymy
- ryan_cooper5
Od ostatniej aktualizacji minęły prawie 2 miesiące, ale Stilo doczekało się kilku drobnych (mniej lub bardziej) rzeczy.
Dotarły do mnie od Kolegi Mylifebelike elementy potrzebne do zrobienia wejścia video w CN+, za co jeszcze raz serdecznie dziękuję
Najtrudniej było umieścić płytkę wewnątrz radia tak aby nic nie uszkodzić i wszystko zmieścić.
Skoro jest wejście video to teraz coś na nudę w samochodzie (w razie dłuższego czekania) - mini gierka za kilka zł.
https://www.youtube.com/watch?v=bORvPI8Odlk
Następnie została zamontowana kamera cofania w tylnej listwie. Wszystko podłączone tak, aby radio przełączało się na kamerę cofania po włączeniu biegu wstecznego.
https://www.youtube.com/watch?v=QaDx4pjDOpw
Z drobniejszych elementów założyłem listwy LED pod drzwiami. Świecą bardzo mocno, światło widoczne jest nawet w dzień przy bardzo dobrej pogodzie
Aby mieć spokój na dłużej (albo na zawsze) z wahaczami postanowiłem zakupić wahacze z Fiata Bravo II z wymiennymi sworzniami. Do tego został dokupiony zestaw tulei poliuretanowych 85Sh do przedniego zawieszenia.
Po wymianie tulei samochód jest stabilniejszy, pewniej prowadzi się w zakrętach, może troszkę bardziej czuć nierówności jezdni , ale nie ma tragedii.
Ogół jak najbardziej na plus.
Dotarły do mnie od Kolegi Mylifebelike elementy potrzebne do zrobienia wejścia video w CN+, za co jeszcze raz serdecznie dziękuję

Najtrudniej było umieścić płytkę wewnątrz radia tak aby nic nie uszkodzić i wszystko zmieścić.
Skoro jest wejście video to teraz coś na nudę w samochodzie (w razie dłuższego czekania) - mini gierka za kilka zł.
https://www.youtube.com/watch?v=bORvPI8Odlk
Następnie została zamontowana kamera cofania w tylnej listwie. Wszystko podłączone tak, aby radio przełączało się na kamerę cofania po włączeniu biegu wstecznego.
https://www.youtube.com/watch?v=QaDx4pjDOpw
Z drobniejszych elementów założyłem listwy LED pod drzwiami. Świecą bardzo mocno, światło widoczne jest nawet w dzień przy bardzo dobrej pogodzie

Aby mieć spokój na dłużej (albo na zawsze) z wahaczami postanowiłem zakupić wahacze z Fiata Bravo II z wymiennymi sworzniami. Do tego został dokupiony zestaw tulei poliuretanowych 85Sh do przedniego zawieszenia.
Po wymianie tulei samochód jest stabilniejszy, pewniej prowadzi się w zakrętach, może troszkę bardziej czuć nierówności jezdni , ale nie ma tragedii.
Ogół jak najbardziej na plus.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Zawaś
- Imie: MARCIN
- Auto: FIAT STILO MULTIWAGON
- Silnik: 1.9 MJTD 140KM
- Kolor: BLU VITALITY VR 480
- Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=16190&p=194220#p194220
To odcięcie w drzwiach wygląda spoko przy tym oświetleniu 
Pod drzwiami też przydatna sprawa. Ogólnie widzę że dużo i ciekawie modzisz ale raczej z daleka od wieś tuningu i tak trzymaj!!!

Pod drzwiami też przydatna sprawa. Ogólnie widzę że dużo i ciekawie modzisz ale raczej z daleka od wieś tuningu i tak trzymaj!!!
Jest: Fiat Stilo 1.9 MJTD 140 KM DYNAMIC
Był: Fiat Marea Weekend 1.9 TD 100 KM HLX
Był: Fiat Marea Weekend 1.9 TD 100 KM HLX
- ryan_cooper5
Dzięki za miłe słowa
Staram się aby nie była to wiocha, auto robię pod siebie i dla siebie, tak aby mi się podobało i odpowiadało bo raczej zostanie ze mną na dłużej. A raczej jest pewne że nie zmieni właściciela.