Tapatalk

Piszcie tutaj o wszelkich błędach które wymagałyby poprawy, zrobimy to :)
Awatar użytkownika
Kar
Klubowicz
Posty: 386
Imie: Karol
Auto: Stilo 5d
Silnik: 1,6 16v 103 km
Kolor: Grafit
Lokalizacja: Łódź

Tapatalk

Postautor: Kar » 27 mar 2013, 21:32

Czemu od kilku dni nie mogę przeglądać forum za pomocą aplikacji Tapatalk?

Awatar użytkownika
franklyn
Nowy Klubowicz
Posty: 15
Imie: Konrad
Auto: Multivagon JTD
Silnik: 115
Kolor: Granat
Lokalizacja: Bielsko Biała

Re: Odp: Tapatalk

Postautor: franklyn » 28 mar 2013, 07:38

U mnie wsio jest ok.

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Awatar użytkownika
Kar
Klubowicz
Posty: 386
Imie: Karol
Auto: Stilo 5d
Silnik: 1,6 16v 103 km
Kolor: Grafit
Lokalizacja: Łódź

Re: Odp: Tapatalk

Postautor: Kar » 28 mar 2013, 09:30

Dobra działa, przywróciłem dane apki i poszło.

Galaxy S2 - Tapatalk

bzykol
Starszy Klubowicz
Posty: 2103
Imie: Pieter
Auto: Fiat Stilo Multiwagon
Silnik: 1.6 103 KM
Kolor: Grigio Tecno VR
Prezentacja auta: http://wdm.zmudaweb.pl/p,bzykol,19
Lokalizacja: Kraków, Limanowa
Kontaktowanie:

Re: Tapatalk

Postautor: bzykol » 02 paź 2014, 19:35

Cześć.
Mam mały problem z tworzeniem tematów w tapatalku. W sumie, to problem występuje odkąd korzystam, ale zawsze to olewałem, bo częściej siadałem przy komputerze. Teraz czynię to bardzo rzadko, a nieraz chciałbym założyć na forum jakiś temat.

O co chodzi:
Gdy tworzę temat, dostaję informację:

Kod: Zaznacz cały

SQL ERROR. [mysql 4]

kolumna 'topic status' nie może być null [1048]


można coś zrobić, żeby działało?
Obrazek

P@blo
Nowy Klubowicz
Posty: 4
Imie: Paweł
Auto: w trakcie poszukiwań
Silnik: od pralki xD
Lokalizacja: ETM

Re: Tapatalk

Postautor: P@blo » 06 paź 2014, 08:40

Miałem dziś to samo :/ aż w końcu musiałem usiąść przed kompem.

Awatar użytkownika
Tito_Zam
J.Admin
Posty: 5165
Imie: Rafał
Auto: Fiat STILO 3D
Silnik: JTD 115 KM
Kolor: Blue
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=466
Lokalizacja: Zamość
Kontaktowanie:

Re: Tapatalk

Postautor: Tito_Zam » 01 sty 2015, 14:49

Jest taka rzecz :)
Może ktoś poradzi.
Używałem Tapatalk w fonie ale zaczęło mi brakować pamięci, Patrze, a tu tapatalk jako aplikacja zajmuje sam ponad 1,5 Gb. ( czemu nie wiem )
Myślę sobie usunę ją i na nowo zainstaluje. I tak zrobiłem.
Uruchamiam nowa pobraną ze sklepu play, a tu jakiś kosmos.
Zapewne nowa wersja po ulepszeniach nie da się wcale użytkować, nieczytelne, nie wiadomo o co chodzi. Co z tym zrobić ? Gdzie znaleźć starą wersję, a może źle coś ustawiam w nowej ?
Spotkał już ktoś wersje tą obecną i użytkuje?

Awatar użytkownika
Tito_Zam
J.Admin
Posty: 5165
Imie: Rafał
Auto: Fiat STILO 3D
Silnik: JTD 115 KM
Kolor: Blue
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=466
Lokalizacja: Zamość
Kontaktowanie:

Re: Tapatalk

Postautor: Tito_Zam » 01 sty 2015, 20:05

Ok.
Poradziłem sobie.
Zainstaliwałem wersję 4.4.4 i jest ok.



Wróć do „Obsługa forum”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości