Obrazek

Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Piszcie tutaj o wszelkich błędach które wymagałyby poprawy, zrobimy to :)
Awatar użytkownika
Bulka
Administrator
Posty: 1752
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D | Croma
Silnik: 1.6+LPG 103km | 1.9 150km
Kolor: Srebrny | Srebrny
Lokalizacja: Wadowice/Jaszczurowa(Jamnik)

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Bulka » 03 gru 2013, 14:14

Co ciekawe miałem to samo wczoraj, własnie z tym wątkiem. U mnie pomogło "Oznaczenie wszystkich działów jako przeczytane"
EDIT: Nie wiem czemu tak się stało.

Radar
Nowy Klubowicz
Posty: 152
Imie: Michał
Auto: Mazda 5
Silnik: 2.0 MZR-CD
Lokalizacja: Trójmiasto

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Radar » 03 gru 2013, 14:24

A u mnie na tapatalk temat "Mapa użytkowników" się otwiera oprócz pierwszej strony, także faktycznie musi być coś nie tak.

Awatar użytkownika
Tito_Zam
J.Admin
Posty: 5170
Imie: Rafał
Auto: Fiat STILO 3D
Silnik: JTD 115 KM
Kolor: Blue
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=466
Lokalizacja: Zamość
Kontaktowanie:

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Tito_Zam » 03 gru 2013, 16:54

Bulka159 pisze:Co ciekawe miałem to samo wczoraj, własnie z tym wątkiem. U mnie pomogło "Oznaczenie wszystkich działów jako przeczytane"
EDIT: Nie wiem czemu tak się stało.

To samo było u mnie, ale jak wyżej, to pomaga.
Takie coś się już zdarzało i odznaczenie pomaga zawsze.

Awatar użytkownika
Quler
Starszy Klubowicz
Posty: 3449
Imie: Tomek
Auto: Mondeo MK IV/206 CC
Silnik: 2.0 163 PS/ 2.0 136 PS
Kolor: Arctic White/ Silver
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=891 post134981.html#p134981
Lokalizacja: Wola/SPS
Kontaktowanie:

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Quler » 03 gru 2013, 17:26

Tito_Zam pisze:To samo było u mnie, ale jak wyżej, to pomaga.


Jak napisałem tamtego posta to też z głupia tak zrobiłem i się skasowało :P
NO EGR CLUB :D

Obrazek

Awatar użytkownika
Krashan
Klubowicz
Posty: 455
Imie: Marcin
Auto: FIAT STILO MW
Silnik: 1.9 MJTD (150)
Lokalizacja: Małopolska

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Krashan » 05 sty 2014, 14:25

Koledzy...nie wiem, może nie bardzo kumam o co chodzi...próbowałem przesłać zdjęcia - ale nie na forum, a jako załącznik do prywatnej wiadomości i otrzymuję komunikat, że rozszerzenie .jpg jest zablokowane..próbowałem zatem z .png czy .bmp i to samo...co robię nie tak?

Awatar użytkownika
Mazi
J.Admin
Posty: 5004
Imie: Rafał
Auto: Abarcina
Silnik: 1,2 x 2 :D
Kolor: 601 nero
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=6122
Lokalizacja: Małopolska

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Mazi » 05 sty 2014, 22:44

Może zapakuj plik do .RAR i wtedy będzie :P
Udało Ci się rozwiązać problem ?? Napisz jak to zrobiłeś... dla potomnych....
Szukasz pomocy elektromechanika - problem z SELESPEED?? http://klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f ... 4&start=25

Maciek_log
Nowy Klubowicz
Posty: 3
Imie: Paweł
Auto: stilo
Silnik: 2.4
Kolor: azzurro sprint
Lokalizacja: łowicz

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Maciek_log » 06 sty 2014, 13:42

nie wiem czy to u mnie tak tylko czy jak, ale mam tak na dwóch kompach ze jak przeglądam jakieś posty to strona ładuje się po kawałku i bardzo wolno. żeby strona załadowała się cala potrzeba z 10 min. jak przeglądam działy i watki to jest wszystko ok. dodam ze strasznie zniechęca mnie to do przeglądania forum. jest jakieś rozwiązanie na to?
dzięki z góry za odpowiedz, pozdro

Awatar użytkownika
Tomi
Administrator
Posty: 3349
Imie: Tomek
Auto: SAABOLOT
Silnik: 1.4
Kolor: NR 170
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=61&t=5125
Lokalizacja: WWL Radzymin

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Tomi » 08 sty 2014, 08:22

Może przeglądarka Ci głupieje ... u mnie wszystko chodzi płynnie.

Awatar użytkownika
Quler
Starszy Klubowicz
Posty: 3449
Imie: Tomek
Auto: Mondeo MK IV/206 CC
Silnik: 2.0 163 PS/ 2.0 136 PS
Kolor: Arctic White/ Silver
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=891 post134981.html#p134981
Lokalizacja: Wola/SPS
Kontaktowanie:

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Quler » 08 sty 2014, 16:27

Temat "Mapa użytkowników" nie kasuje się po przeczytaniu/otwarciu ... zróbcie coś z tym bo wkur... mnie to na Tapatalku :razz:

Dziękuję :pada:
NO EGR CLUB :D

Obrazek

Awatar użytkownika
DamBag
Zasłużony Klubowicz
Posty: 1153
Imie: Damian
Auto: Stilo
Silnik: JTD

Re: Odp: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: DamBag » 08 sty 2014, 19:58

Quler pisze:Temat "Mapa użytkowników" nie kasuje się po przeczytaniu/otwarciu ... zróbcie coś z tym bo wkur... mnie to na Tapatalku :razz:

Dziękuję :pada:

U mnie nie ma takiego problemu, czy przez kompa czy przez tapatalka :) moze to jednostkowy problem?

Wysyłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk 2

Awatar użytkownika
pawell
Nowy Klubowicz
Posty: 197
Imie: Paweł
Auto: Stilo 3D
Silnik: 1.6 103KM
Kolor: sprint blue
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: pawell » 08 sty 2014, 20:00

U mnie ten temat z pozycji Taptalka nawet się nie chce otworzyć.

Awatar użytkownika
Quler
Starszy Klubowicz
Posty: 3449
Imie: Tomek
Auto: Mondeo MK IV/206 CC
Silnik: 2.0 163 PS/ 2.0 136 PS
Kolor: Arctic White/ Silver
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=891 post134981.html#p134981
Lokalizacja: Wola/SPS
Kontaktowanie:

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Quler » 08 sty 2014, 22:19

pawell pisze:U mnie ten temat z pozycji Taptalka nawet się nie chce otworzyć.


Z Tapatalk pisze że nie ma takiego tematu ...
NO EGR CLUB :D

Obrazek

Awatar użytkownika
DamBag
Zasłużony Klubowicz
Posty: 1153
Imie: Damian
Auto: Stilo
Silnik: JTD

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: DamBag » 08 sty 2014, 22:27

Quler pisze:
pawell pisze:U mnie ten temat z pozycji Taptalka nawet się nie chce otworzyć.


Z Tapatalk pisze że nie ma takiego tematu ...
ale jeśli klikniesz przy tym komunikacie na ostatnią stronę, to się otworzy, może to błąd aplikacji :)

Awatar użytkownika
mirek8423
Zasłużony Klubowicz
***
Posty: 397
Imie: Mirek
Auto: Było Stilo jest Croma
Silnik: Było 115KM jest 150 KM
Kolor: Było czarne i jest czarna
Lokalizacja: Klucze
Kontaktowanie:

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: mirek8423 » 08 sty 2014, 22:36

kurczę u mnie też na laptopie śmiga a na dużym kompie nie chce tz długo posty się otwierają. Na innych forach pc śmiga
Byle do 4 listopada 2016 i emeryturka a potem będę mieszkał może nad morzem.

Awatar użytkownika
Bulka
Administrator
Posty: 1752
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D | Croma
Silnik: 1.6+LPG 103km | 1.9 150km
Kolor: Srebrny | Srebrny
Lokalizacja: Wadowice/Jaszczurowa(Jamnik)

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Bulka » 09 sty 2014, 06:09

Coś w tym jest bo też to zauważyłem. Muszę się temu przyjrzeć tylko ciepie ostatnio na brak czasu ;/ Jakiś czas musicie się jeszcze z tym pomęczyć.

Awatar użytkownika
Tony212
Nowy Klubowicz
Posty: 86
Imie: Tomek
Auto: Stilo
Silnik: 1.9 JTD
Lokalizacja: LPU / WJ

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Tony212 » 09 sty 2014, 16:54

Ja ma problem taki, iż na dole ekranu miga mi pasek przesuwania poziomego, co utrudnia a czasami uniemożliwia mi przewijanie strony w pionie ;/
"Prędkość nigdy Cię nie zabije... Jedynie nagłe zatrzymanie..."
Obrazek

Awatar użytkownika
Tito_Zam
J.Admin
Posty: 5170
Imie: Rafał
Auto: Fiat STILO 3D
Silnik: JTD 115 KM
Kolor: Blue
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=466
Lokalizacja: Zamość
Kontaktowanie:

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Tito_Zam » 09 sty 2014, 20:45

Quler pisze:Temat "Mapa użytkowników" nie kasuje się po przeczytaniu/otwarciu ... zróbcie coś z tym bo wkur... mnie to na Tapatalku :razz:

Dziękuję :pada:

Co ciekawe miałem to samo wczoraj, własnie z tym wątkiem. U mnie pomogło "Oznaczenie wszystkich działów jako przeczytane"
EDIT: Nie wiem czemu tak się stało.

Awatar użytkownika
Tito_Zam
J.Admin
Posty: 5170
Imie: Rafał
Auto: Fiat STILO 3D
Silnik: JTD 115 KM
Kolor: Blue
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=466
Lokalizacja: Zamość
Kontaktowanie:

Re: Odp: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Tito_Zam » 21 sty 2014, 21:15

Krashan pisze:Koledzy...nie wiem, może nie bardzo kumam o co chodzi...próbowałem przesłać zdjęcia - ale nie na forum, a jako załącznik do prywatnej wiadomości i otrzymuję komunikat, że rozszerzenie .jpg jest zablokowane..próbowałem zatem z .png czy .bmp i to samo...co robię nie tak?

Zrobione.
Już można przesyłać pliki w PW jako załączniki za pomocą plików archiwalnych typu rar, zip itp.

Awatar użytkownika
Stig
Zasłużony Klubowicz
Posty: 4149
Imie: Mikołaj
Auto: waSAABi
Silnik: B207R
Kolor: 170
Lokalizacja: Z laptopa...

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Stig » 04 mar 2015, 23:00

Wieczorami notorycznie wywala błąd 503
"...Chciałeś być najmądrzejszy - bez podstaw, co za bezsens, tak każdemu się wydaje, że jest mądry niczym Sensei... "

krisbe
Starszy Klubowicz
**
Posty: 1216
Imie: Krzysiek
Auto: Stilo
Silnik: 1.9 JTD Multijet
Kolor: Rosso Corsa
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=12725
Lokalizacja: Katowice

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: krisbe » 23 mar 2015, 16:22

Nie działało dodawanie postów w tym temacie ;)

ale już ok jak widać

Awatar użytkownika
Stig
Zasłużony Klubowicz
Posty: 4149
Imie: Mikołaj
Auto: waSAABi
Silnik: B207R
Kolor: 170
Lokalizacja: Z laptopa...

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: Stig » 26 mar 2015, 21:11

Przed chwilą

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2 Server at www.klubfiatstilo.pl Port 80
"...Chciałeś być najmądrzejszy - bez podstaw, co za bezsens, tak każdemu się wydaje, że jest mądry niczym Sensei... "

Awatar użytkownika
PiQ
Klubowicz
***
Posty: 614
Imie: Piotr
Auto: Stilo Schumacher
Silnik: 1,9 mjet 16v
Kolor: corsa rosso
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=9569#p122743
Lokalizacja: Gliwice

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: PiQ » 24 lis 2015, 17:43

Witam

Od jakiegos czasu widze następujące niedogodości. Na każdej przeglądarce jest to samo (FF , IE). Problemy te występują na różnych komputerach jak i na Windows Phone.

1. na dole strony tekst sie naklada na siebie

screenshot_2015_11_24_03.jpg


2. mimo że mam ustawiony jasny styl to w prywatnych wiadmościach jest czany

3. pojawiają się jakieś hiperłącza po prawej stronie które są jakby pod PW (treść wiadomości została celowo rozmazana zeby nie bylo że upubliczniam PW :P )

screenshot_2015_11_24_04.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Passions make the world go round - only sky is the limit

Awatar użytkownika
MaRTiN
Klubowicz
***
Posty: 325
Imie: Martin
Auto: Fiat Stilo Dynamic
Silnik: 1.6 16V 103KM
Kolor: Nero Black 601
Prezentacja auta: stilon-martin-t9346.html
Lokalizacja: Tworków

Re: Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: MaRTiN » 17 kwie 2016, 09:59

Szukając teraz informacji o klimie dopatrzyłem się błędu, literówki w nazwie tematu "Problem z kliamtyzacją automatyczną." Przeszukując tematy ctrl+f i wpisując klima już nam ten temat umyka :|
Nie wiem czy już ktoś to zauważył i o tym napisał no ale poprawione nie jest ;)

Awatar użytkownika
AG80
Zasłużony Klubowicz
***
Posty: 511
Lokalizacja: Tychy

Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: AG80 » 30 gru 2016, 20:34

Panowie czy tylko u mnie na telefonie jest problem ze stroną?
Mam A5 2016 z androidem 6.0.1 wcześniej z 5.
problem polega na tym, że po zalogowaniu wchodzę np. do skrzynki i znowu wyrzuca mnie do logowania. Znowu loguję i jestem w skrzynce. I tak za każdym razem jak przechodzę na inne podstrony zawsze wyrzuca mnie do logowania.
Druga rzecz, nie mogę odpisać na post, nie wysyła treści...
Macie tak?

Awatar użytkownika
pio075
Starszy Klubowicz
Posty: 2111
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D
Silnik: 1.6 16V 103KM
Kolor: Bordeaux Old Rose
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=14610
Lokalizacja: Kielce

Znalazłeś błąd? Zgłoś go tutaj

Postautor: pio075 » 30 gru 2016, 20:38

Tak, też to mam że na mobilnej wersji muszę się logować praktycznie co chwilę.



Wróć do „Obsługa forum”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość