Obrazek

Błędy/brak zdjęć userów itp

Piszcie tutaj o wszelkich błędach które wymagałyby poprawy, zrobimy to :)
Awatar użytkownika
klator
Nowy Klubowicz
Posty: 49
Imie: Marcel
Auto: Stilo
Silnik: 1,2
Kolor: Czerwony
Prezentacja auta: Jeszcze brak
Lokalizacja: Poznań

Błędy/brak zdjęć userów itp

Postautor: klator » 12 gru 2016, 21:38

Witam, ogólnie kiedyś miałem swoje forum i wydaje mi się, że żeby błędy przestały występować wystarczy wgrać nowy styl forum. Na pewno znikną braki obrazków rang itp, błędy teoretycznie też powinny.
Taka mała pomoc dla adminów :)
Chociaż wiem, że ten styl jest ładny i nawiązuje (przynajmnije takie jest moje pierwsze wrażenie) do koloru podświetlenia zegarów w stilo ale trzeba go zmienić, ewentualnie wgrać od nowa bo jest źle wgrany :)
Przykładowa stronka z darmowymi stylami: http://www.phpbb3styles.info

Awatar użytkownika
Bulka
Administrator
Posty: 1752
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D | Croma
Silnik: 1.6+LPG 103km | 1.9 150km
Kolor: Srebrny | Srebrny
Lokalizacja: Wadowice/Jaszczurowa(Jamnik)

Błędy/brak zdjęć userów itp

Postautor: Bulka » 13 gru 2016, 06:13

Styl jest wgrany dobrze bo bazuje na głównym motywie phpbb3 (przerobiony czysty styl). Problem polega na tym, że forum zostało skonwertowane z wersji 3.0.x do 3.1.x (całkowicie inna struktura bazy danych oraz plików) i kilka rzeczy wyleciało, ale wszystko wróci tylko muszę znaleźć trochę czasu, którego obecnie nie mam za wiele.. Tak to jest jak się ma cieżki okres w pracy, dziecko i żone na głowie, świąteczne porządki i wiele innych spraw na głowie..
Cierpliwości. Tylko o to moge prosić.

Awatar użytkownika
klator
Nowy Klubowicz
Posty: 49
Imie: Marcel
Auto: Stilo
Silnik: 1,2
Kolor: Czerwony
Prezentacja auta: Jeszcze brak
Lokalizacja: Poznań

Błędy/brak zdjęć userów itp

Postautor: klator » 13 gru 2016, 09:02

Okey :) tylko tak chciałem napisać, bo jestem nowy na forum i myślałem, że może nie wiecie w czym problem, a chciałem trochę pomóc :)

Awatar użytkownika
explicit77
Starszy Klubowicz
**
Posty: 2268
Imie: Piotr
Auto: Fiat Stilo 3D
Silnik: 1.9 JTD 154KM/307Nm
Kolor: Biały a raczej czarny;)
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=9037
Lokalizacja: Marki

Błędy/brak zdjęć userów itp

Postautor: explicit77 » 13 gru 2016, 09:36

A kwestia blokowania przez ESET?
Rap wciąż jest ten sam, to tylko ja jestem starszy.

Awatar użytkownika
Bulka
Administrator
Posty: 1752
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D | Croma
Silnik: 1.6+LPG 103km | 1.9 150km
Kolor: Srebrny | Srebrny
Lokalizacja: Wadowice/Jaszczurowa(Jamnik)

Błędy/brak zdjęć userów itp

Postautor: Bulka » 13 gru 2016, 10:14

explicit77 pisze:Qr Bbpost A kwestia blokowania przez ESET?

Bóg jeden raczy wiedzieć kiedy odblokują...

Awatar użytkownika
MBaran
Nowy Klubowicz
Posty: 219
Imie: Michał
Auto: Stilo
Silnik: 2.4
Kolor: Grigio Orione Vr. (675)
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=12647
Lokalizacja: Wrocław/Ząbkowice Śląskie

Błędy/brak zdjęć userów itp

Postautor: MBaran » 13 gru 2016, 12:34

A kwestia Błędu i "nieprawidłowych uprawnień by kontynuować operację" przy wejściu na KFS i próbie napisania czegokolwiek na czacie ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Bulka
Administrator
Posty: 1752
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D | Croma
Silnik: 1.6+LPG 103km | 1.9 150km
Kolor: Srebrny | Srebrny
Lokalizacja: Wadowice/Jaszczurowa(Jamnik)

Błędy/brak zdjęć userów itp

Postautor: Bulka » 13 gru 2016, 13:10

MBaran pisze:Qr Bbpost A kwestia Błędu i "nieprawidłowych uprawnień by kontynuować operację" przy wejściu na KFS i próbie napisania czegokolwiek na czacie ?

Zobacz teraz, najlepiej sie wyloguj i zaloguj ponownie.

Awatar użytkownika
MBaran
Nowy Klubowicz
Posty: 219
Imie: Michał
Auto: Stilo
Silnik: 2.4
Kolor: Grigio Orione Vr. (675)
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=12647
Lokalizacja: Wrocław/Ząbkowice Śląskie

Błędy/brak zdjęć userów itp

Postautor: MBaran » 13 gru 2016, 13:26

Bulka pisze:Qr Bbpost
MBaran pisze:Qr Bbpost A kwestia Błędu i "nieprawidłowych uprawnień by kontynuować operację" przy wejściu na KFS i próbie napisania czegokolwiek na czacie ?

Zobacz teraz, najlepiej sie wyloguj i zaloguj ponownie.



Dalej to samo. Jako ciekawostkę dodam, że z telefonu mogę pisać, tylko z laptopa nagle nie.
Aa no i automatyczna aktualizacja czatu się wyłącza. Po wejściu na forum z 5-10 sekund jest OK, po czym wyskakuje tenże błąd i z zielonego ptaszka robią się dwa czerwone wykrzykniki.
Obrazek

Awatar użytkownika
Bulka
Administrator
Posty: 1752
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D | Croma
Silnik: 1.6+LPG 103km | 1.9 150km
Kolor: Srebrny | Srebrny
Lokalizacja: Wadowice/Jaszczurowa(Jamnik)

Błędy/brak zdjęć userów itp

Postautor: Bulka » 15 gru 2016, 05:57

Bulka pisze:Qr Bbpost
explicit77 pisze:Qr Bbpost A kwestia blokowania przez ESET?

Bóg jeden raczy wiedzieć kiedy odblokują...

Dostałem info z ESET, że strona jest czysta i zostanie odblokowana przy następnej aktualizacji.
EDIT: już odblokowano ;)

Awatar użytkownika
pio075
Starszy Klubowicz
Posty: 2083
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D
Silnik: 1.6 16V 103KM
Kolor: Bordeaux Old Rose
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=14610
Lokalizacja: Kielce

Błędy/brak zdjęć userów itp

Postautor: pio075 » 15 gru 2016, 07:43

Bulka pisze:Qr Bbpost
MBaran pisze:Qr Bbpost A kwestia Błędu i "nieprawidłowych uprawnień by kontynuować operację" przy wejściu na KFS i próbie napisania czegokolwiek na czacie ?

Zobacz teraz, najlepiej sie wyloguj i zaloguj ponownie.

Przy błędach z załącznikami czy brakiem uprawnień polecam wyczyszczenie cookies i cache przeglądarki ;)

Awatar użytkownika
explicit77
Starszy Klubowicz
**
Posty: 2268
Imie: Piotr
Auto: Fiat Stilo 3D
Silnik: 1.9 JTD 154KM/307Nm
Kolor: Biały a raczej czarny;)
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=9037
Lokalizacja: Marki

Błędy/brak zdjęć userów itp

Postautor: explicit77 » 15 gru 2016, 10:36

Yuppi :clap:
Rap wciąż jest ten sam, to tylko ja jestem starszy.



Wróć do „Obsługa forum”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość