Obrazek

cb bez anteny?

CB Radia, pomoc w wyborze, problemy z użytkowaniem.
jackie80
Nowy Klubowicz
Posty: 10
Lokalizacja: Czechowice-Dz

cb bez anteny?

Postautor: jackie80 » 04 maja 2013, 17:37

witam,
ostatnio usłyszałem, że można zakupić urządzenie ( rodzaj transmitera) które działa na zasadzie cb radia bez anteny-można słuchać komunikaty,bez możliwości nadawania? Czy to prawda?Słyszeliście o czymś takim?
pozdrawiam

--------------------- Dodano: 04 maja 2013 17:46 ---------------------

ok...już znalazłem takie cuśśśś :)
jackie

Awatar użytkownika
mozik
Nowy Klubowicz
Posty: 156
Imie: Michał
Auto: Schumacher
Silnik: 1.9 JTD 16v 140hp
Kolor: Czerwony
Lokalizacja: Łódź
Kontaktowanie:

Re: cb bez anteny?

Postautor: mozik » 04 maja 2013, 18:44

Podziel się kolego, bo mnie zaciekawiło. :)

Awatar użytkownika
Tito_Zam
J.Admin
Posty: 5169
Imie: Rafał
Auto: Fiat STILO 3D
Silnik: JTD 115 KM
Kolor: Blue
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=466
Lokalizacja: Zamość
Kontaktowanie:

Re: cb bez anteny?

Postautor: Tito_Zam » 04 maja 2013, 20:50

Jest takie coś: http://allegro.pl/listing/listing.php?s ... r+cb+radio
Na forum tez o tym było.
Ale jakość odbioru daje dużo do życzenia :P http://www.youtube.com/watch?v=Ftjy-PJDzZE

jackie80
Nowy Klubowicz
Posty: 10
Lokalizacja: Czechowice-Dz

Re: cb bez anteny?

Postautor: jackie80 » 05 maja 2013, 05:17

jackie

Awatar użytkownika
WojtekStilo
Nowy Klubowicz
Posty: 41
Imie: Wojtek
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1,9jtd
Kolor: Grafitowy
Lokalizacja: Kämpfelbach

Re: cb bez anteny?

Postautor: WojtekStilo » 21 mar 2015, 12:29

Badziew :? bez nadawania to lipa

Done
Nowy Klubowicz
Posty: 28
Imie: Bartek
Auto: stilo abarth
Silnik: 2.4 170
Lokalizacja: podkarpackie psk

Re: cb bez anteny?

Postautor: Done » 29 wrz 2015, 20:52

Jeżeli kogoś interesuje można podłączyć i używać cb radio i radio fm na jednej antenie (od cb) poprzez spliter. Mam, używam, działa. Antenę montuje się w dziurce po FM na przewodzie cb.

Awatar użytkownika
ryan_cooper5
Starszy Klubowicz
**
Posty: 2705
Imie: Krystian
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.9 JTD 115 km
Kolor: Orione Grey
Prezentacja auta: viewtopic.php?t=9309
Lokalizacja: Wieluń

Re: cb bez anteny?

Postautor: ryan_cooper5 » 30 wrz 2015, 05:43

muszę pobawić się w domu :P może ogarnę



Wróć do „CB Radia”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość