Fabryczna navi w Stilo

Nawigacje satelitarne GPS.
Awatar użytkownika
adams
Nowy Klubowicz
Posty: 170
Lokalizacja: Tarnobongo

Fabryczna navi w Stilo

Postautor: adams » 16 wrz 2010, 12:24

yooo

Posiada ktoś z was może fabrycznie zamontowaną navi?
1.Auto bez gleby jest jak niby fajna dziewczyna ale bez cycków
2.Fajna felga bez niskiego profilu i naciągu jest jak niby fajna dziewczyna ale w kaloszach zamiast na szpilkach
3.Fajne auto z dieslem lub gazem jest jak niby fajna dziewczyna ale lesbijka

sylwesters7
Klubowicz
Posty: 647
Imie: Sylwester
Auto: Volvo s80
Silnik: 2.8 biT t6
Kolor: grafit
Lokalizacja: Tarnogród

Postautor: sylwesters7 » 16 wrz 2010, 12:36

ja mam tylko polskiej mapki mi brakuje

Pała
Zasłużony Klubowicz
Posty: 3975
Imie: Kuba
Auto: Leon 1P FR
Silnik: 2.0 TDI
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=19
Lokalizacja: obecnie warszawa
Kontaktowanie:

Postautor: Pała » 17 wrz 2010, 08:58

Oo a po co Ci ?:D
JTD Club | No EGR Club | Wirus CLub :D | No Kata Club

sylwesters7
Klubowicz
Posty: 647
Imie: Sylwester
Auto: Volvo s80
Silnik: 2.8 biT t6
Kolor: grafit
Lokalizacja: Tarnogród

Postautor: sylwesters7 » 17 wrz 2010, 09:09

mi?? oryginalnie jest i będzie

Pała
Zasłużony Klubowicz
Posty: 3975
Imie: Kuba
Auto: Leon 1P FR
Silnik: 2.0 TDI
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=19
Lokalizacja: obecnie warszawa
Kontaktowanie:

Postautor: Pała » 17 wrz 2010, 09:25

adamsowi... :D zapomnialem zacytowac :]
JTD Club | No EGR Club | Wirus CLub :D | No Kata Club

Awatar użytkownika
adams
Nowy Klubowicz
Posty: 170
Lokalizacja: Tarnobongo

Postautor: adams » 18 wrz 2010, 00:05

tak z ciekawości... Jak coś to mam mapkę DX-sową, widzę że navi sa podobne to może poszła by ona i u ciebie :) wiem że w niektórych alfach taka działa więc...
1.Auto bez gleby jest jak niby fajna dziewczyna ale bez cycków

2.Fajna felga bez niskiego profilu i naciągu jest jak niby fajna dziewczyna ale w kaloszach zamiast na szpilkach

3.Fajne auto z dieslem lub gazem jest jak niby fajna dziewczyna ale lesbijka

sylwesters7
Klubowicz
Posty: 647
Imie: Sylwester
Auto: Volvo s80
Silnik: 2.8 biT t6
Kolor: grafit
Lokalizacja: Tarnogród

Postautor: sylwesters7 » 18 wrz 2010, 05:57

o to można spróbować a ile kaski?? i trzeba spróbować, jak cena rozsądna i pójdzie to biorę!!

Awatar użytkownika
adams
Nowy Klubowicz
Posty: 170
Lokalizacja: Tarnobongo

Postautor: adams » 18 wrz 2010, 08:25

Jak pójdzie to się dogadamy :)
1.Auto bez gleby jest jak niby fajna dziewczyna ale bez cycków

2.Fajna felga bez niskiego profilu i naciągu jest jak niby fajna dziewczyna ale w kaloszach zamiast na szpilkach

3.Fajne auto z dieslem lub gazem jest jak niby fajna dziewczyna ale lesbijka

Awatar użytkownika
Beny.rac
Nowy Klubowicz
Posty: 298
Lokalizacja: Tiel(NL) SRC(PL)

Postautor: Beny.rac » 25 wrz 2010, 14:38

Panowie ile kosztuje wgranie polskiego oprogramowania i mapy europy do fabrycznej navi ???

Oraz jak oceniacie jej funkcje i możliwości (nawi dobrze sie spisuje - nie gubi zasiegu itp ??? )

Awatar użytkownika
adams
Nowy Klubowicz
Posty: 170
Lokalizacja: Tarnobongo

Postautor: adams » 25 wrz 2010, 18:04

wątpię żeby było Polskie menu do tej navi, z czy działa mapka DX-sowa z polskim lektorem będę wiedział jak spotkam się z Sylwkiem :)
1.Auto bez gleby jest jak niby fajna dziewczyna ale bez cycków

2.Fajna felga bez niskiego profilu i naciągu jest jak niby fajna dziewczyna ale w kaloszach zamiast na szpilkach

3.Fajne auto z dieslem lub gazem jest jak niby fajna dziewczyna ale lesbijka

Awatar użytkownika
Infidel
Klubowicz
Posty: 498
Imie: Michał
Auto: Stilo 3D
Silnik: 1.9 JTD
Kolor: Blue Navy
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=5975
Lokalizacja: Łódź
Kontaktowanie:

Postautor: Infidel » 25 wrz 2010, 20:01

Polskiego menu seryjnie nie ma jednak można wgrać polski. Są firmy ,które uczą auta polskiego zarówno w navi jak i komputerze pokładowym. Koszt kodowania auto na język polski (tylko na sam komp. pokładowy) wynosi 280zł u mnie w mieście. Dla mnie zbędny bajer ale musiałem sprawdzić ile, bo nie byłbym sobą.
W przypadku navi pewnie grubiej trzeba by dać kasy.

Pozdro!

[ Dodano: 2010-10-03, 21:09 ]
Ile cali ma wyświetlacz w CN?
Mess with th best, die like the rest...

| JTD Club | No EGR Club |

mra
Nowy Klubowicz
Posty: 84
Imie: zzz
Auto: sss
Silnik: 111

Postautor: mra » 05 paź 2010, 19:25

W CN+ ma 7"

[ Dodano: 2010-10-06, 18:18 ]
sylwesters7 pisze:ja mam tylko polskiej mapki mi brakuje


trzeba się tylko zalogować i masz wszystkie najnowsze mapy :)

http://gpsunderground.com/forum/showthr ... -2010-2011

Ja swoją mapę Polski ściągnąłem z tej strony i śmiga pięknie! :hyhy:

Awatar użytkownika
Beny.rac
Nowy Klubowicz
Posty: 298
Lokalizacja: Tiel(NL) SRC(PL)

Postautor: Beny.rac » 14 paź 2010, 11:09

Mra a która pobrać jeśli chce mapę Niemiec oraz Holandii???

Central Europe North & South
Eastern Europe South
Eastern Europe

I jak to potem zainstalować w NAVI ( pobrać - rozpakować - zapisać jako ISO ??? ) i włożyć do zmieniarki i co dalej ??? :zawstydzony:

Soorki ze tak pytam ale nie znam sie na tym wcale ;p

[ Dodano: 2010-10-27, 19:30 ]
Dobra już nie ważne ... :P

Mapka Nl pobrana i nagrana na cd i śmiga aż miło na seryjnej Navi ... :hyhy:

Awatar użytkownika
burnout87
Klubowicz
Posty: 527
Imie: Krzysiek
Auto: Stilo 3D
Silnik: 1.9 JTD ~140KM
Kolor: śliwka węgierka
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=155
Lokalizacja: Śląsk/Świętokrzyskie
Kontaktowanie:

Postautor: burnout87 » 21 cze 2011, 12:02

Dokładał ktoś fabryczną navi do auta które takowej nie posiada? Jak to wygląda od strony technicznej?
Przyjmując że kupię navi + antenę gps + kable, to wystarczy że to wszystko przełożę i będzie śmigało bez problemów?

Komp nie będzie wyrzucał błędów? Jak sprawa będzie się miała z subwooferem oryginalnym?? Wszystko będzie działało? :P

Awatar użytkownika
Tomi
Administrator
Posty: 3358
Imie: Tomek
Auto: SAABOLOT
Silnik: 1.4
Kolor: NR 170
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=61&t=5125
Lokalizacja: WWL Radzymin

Postautor: Tomi » 21 cze 2011, 14:43


Awatar użytkownika
burnout87
Klubowicz
Posty: 527
Imie: Krzysiek
Auto: Stilo 3D
Silnik: 1.9 JTD ~140KM
Kolor: śliwka węgierka
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=155
Lokalizacja: Śląsk/Świętokrzyskie
Kontaktowanie:

Postautor: burnout87 » 21 cze 2011, 18:41


Awatar użytkownika
FumFelos
Starszy Klubowicz
Posty: 1788
Imie: Tomek
Auto: Audi A6
Silnik: benzynowy
Lokalizacja: Bieruń

Re: Fabryczna navi w Stilo

Postautor: FumFelos » 02 sie 2012, 15:53

Na aukcji jest napisane, że to oryginalna nawigacja i na taką też wygląda
http://allegro.pl/cd-mp3-navi-fiat-stil ... 08978.html

Tylko co z tym wyświetlaczem? ;)

Awatar użytkownika
PeaceAK
Starszy Klubowicz
Posty: 1588
Imie: Marcin
Auto: było STILO
Silnik: 1,9 JTD 115
Kolor: 831A
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=3352&p=45756#p45756
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontaktowanie:

Re: Fabryczna navi w Stilo

Postautor: PeaceAK » 02 sie 2012, 16:00

były takie dziwne modele,
http://www.autocentrum.pl/testy/fiat-st ... ona-modelu

-RADIO/NAWIGACJA
- PRZYCISK START/STOP
-PILOT ZAMIAST KLUCZYKA

Magiczna wersja :D
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Mój FIAT STILO

http://klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=3352

Awatar użytkownika
FumFelos
Starszy Klubowicz
Posty: 1788
Imie: Tomek
Auto: Audi A6
Silnik: benzynowy
Lokalizacja: Bieruń

Re: Fabryczna navi w Stilo

Postautor: FumFelos » 02 sie 2012, 16:03

Widząc aukcje i kwotę kup teraz już myslalem, ze jakas w miarę przyzwoita oferta, a tu taki kwiatek ;D

Awatar użytkownika
PeaceAK
Starszy Klubowicz
Posty: 1588
Imie: Marcin
Auto: było STILO
Silnik: 1,9 JTD 115
Kolor: 831A
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=3352&p=45756#p45756
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontaktowanie:

Re: Fabryczna navi w Stilo

Postautor: PeaceAK » 02 sie 2012, 16:11

Względem tej nawigacji mam mieszane uczucia, niby radio z Mp3, większy wyświetlacz, podobno z nawigacją, telefon, ale ta zaślepka na ekran wygląda mało atrakcyjnie, choć jakbym miał do wyboru zwykłe radio z Mp3 a te coś to chyba bym się na nie zdecydował
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Mój FIAT STILO

http://klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=3352

Awatar użytkownika
Tito_Zam
J.Admin
Posty: 5170
Imie: Rafał
Auto: Fiat STILO 3D
Silnik: JTD 115 KM
Kolor: Blue
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=466
Lokalizacja: Zamość
Kontaktowanie:

Re: Fabryczna navi w Stilo

Postautor: Tito_Zam » 06 sie 2012, 13:27

Zabrakło im dużych wyświetlaczy hehe

Awatar użytkownika
Manius
Klubowicz
Posty: 555
Imie: Maciek
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 2.4 20V 170KM
Kolor: Srebrny
Lokalizacja: Łódź

Re: Fabryczna navi w Stilo

Postautor: Manius » 08 sie 2012, 22:50

normalna o niebo fajniej wygląda :) Jedyny plus że czarna a nie wiem czy te duże też czarne były

Awatar użytkownika
Quler
Starszy Klubowicz
Posty: 3449
Imie: Tomek
Auto: Mondeo MK IV/206 CC
Silnik: 2.0 163 PS/ 2.0 136 PS
Kolor: Arctic White/ Silver
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=891 post134981.html#p134981
Lokalizacja: Wola/SPS
Kontaktowanie:

Re: Fabryczna navi w Stilo

Postautor: Quler » 08 sie 2012, 23:02

Manius pisze: Jedyny plus że czarna a nie wiem czy te duże też czarne były


Były ... :) ja mam czarną ..... :)
NO EGR CLUB :D

Obrazek

JarKat
Nowy Klubowicz
Posty: 2
Imie: Jarek
Auto: Fiat Stilo MW
Silnik: 1,9 JTD 115 kM
Kolor: szaro niebieski

Re: Fabryczna navi w Stilo

Postautor: JarKat » 28 wrz 2012, 15:10

FumFelos pisze:Na aukcji jest napisane, że to oryginalna nawigacja i na taką też wygląda
http://allegro.pl/cd-mp3-navi-fiat-stil ... 08978.html

Tylko co z tym wyświetlaczem? ;)


Witam. To jak najbardziej oryginalna wersja navi ze stilo. Mankamenty to mały i monochromatyczny wyświetlacz.

Awatar użytkownika
BS
Starszy Klubowicz
***
Posty: 3552
Imie: Sebastian
Auto: Fiat Stilo Active SW
Silnik: 1.9 JTD 115KM
Kolor: Kryształowa zieleń
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=7026
Lokalizacja: Komorów/Granica
Kontaktowanie:

Re: Fabryczna navi w Stilo

Postautor: BS » 04 paź 2012, 13:12

Przenosze gadke tutaj. Czy trzeba antene zmienuac zeby navu dzialala? Co musze ogarnac jeszcze zeby to wszystko hulalo?
Obrazek



Wróć do „GPS”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości