Podłącza ktoś pod ten program stilo żeby błędy zobaczyć i skasować

Pomoc w diagnozowaniu, kody błędów itp
edens.ps
Nowy Klubowicz
Posty: 87
Imie: patryk
Auto: fiat stilo 2001
Silnik: 1.6 103

Podłącza ktoś pod ten program stilo żeby błędy zobaczyć i skasować

Postautor: edens.ps » 25 gru 2017, 15:43

Witam podłącza ktoś po ten program stilo po potrzebuje programu to stilo 2001 1.6 i peugeot 406 i chce kupić 1 żeby podłączyć 2 samochody a nie jeden http://allegro.pl/sdprog-elm327-obd2-ic ... 5e0ac2d00a

Albo hak ktoś coś wie o jakimś dobrym żebym mógł podłączyć stilo i peugeot 406 od razu proszę o jakieś linki do aukcji na allegro czy gdzieś indziej

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
mardt
Klubowicz
**
Posty: 524
Imie: Marcin
Auto: Punto Evo
Silnik: 1.4 8v
Kolor: VERDE AVVENTURIERO MET
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=61&t=14848
Lokalizacja: Dąbrowa Tarnowska

Re: Podłącza ktoś pod ten program stilo żeby błędy zobaczyć i skasować

Postautor: mardt » 25 gru 2017, 18:31

Pytanie 406 przed czy po lifcie ? bo starsza ma złącze na 32 piny xD miałem taka bestie i do diagnostyki jedynie PP2000 lub Autocom inaczej farmazony pokazuje lub nie działa skup się na Stilo

edens.ps
Nowy Klubowicz
Posty: 87
Imie: patryk
Auto: fiat stilo 2001
Silnik: 1.6 103

Re: RE: Re: Podłącza ktoś pod ten program stilo żeby błędy zobaczyć i skasować

Postautor: edens.ps » 25 gru 2017, 20:29

mardt pisze:Pytanie 406 przed czy po lifcie ? bo starsza ma złącze na 32 piny xD miałem taka bestie i do diagnostyki jedynie PP2000 lub Autocom inaczej farmazony pokazuje lub nie działa skup się na Stilo
To dał byś mi link do jakieś aukcji żeby kupić kabel z programem żeby sprawdzić błędy i skasować słyszałem ze vag kkl niebieski z przełącznikiem i elm327 a dał byś ki link do prawidłowego czegoś co może ty albo ktoś z forum używa i dobrze działa. A peugeot to przed lift em. Ale do tamtego kupie pp2000 . Ale do stilo poleć mi coś. Bo coś jest nie halo 6 km jadę i koniec pojeździe bo gaśnie i odpalić nie chce. Albo brak reakcji na gaz

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
mardt
Klubowicz
**
Posty: 524
Imie: Marcin
Auto: Punto Evo
Silnik: 1.4 8v
Kolor: VERDE AVVENTURIERO MET
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=61&t=14848
Lokalizacja: Dąbrowa Tarnowska

Re: Podłącza ktoś pod ten program stilo żeby błędy zobaczyć i skasować

Postautor: mardt » 25 gru 2017, 20:45

do Stilo to niebieski KKl z przełącznikiem http://allegro.pl/multiecuscan-vag-fiat ... 12884.html i ELM np ten http://allegro.pl/elm-327-1-5-fiat-ford ... 05656.html dopisujac do sprzedawcy ze do fiata ten sam sprzedawca tyle ze z tego co piszesz same kable ci tego raczej nie uzdrowią a program masz w necie multiecuscan

edens.ps
Nowy Klubowicz
Posty: 87
Imie: patryk
Auto: fiat stilo 2001
Silnik: 1.6 103

Re: RE: Re: Podłącza ktoś pod ten program stilo żeby błędy zobaczyć i skasować

Postautor: edens.ps » 25 gru 2017, 20:59

mardt pisze:do Stilo to niebieski KKl z przełącznikiem http://allegro.pl/multiecuscan-vag-fiat ... 12884.html i ELM np ten http://allegro.pl/elm-327-1-5-fiat-ford ... 05656.html dopisujac do sprzedawcy ze do fiata ten sam sprzedawca tyle ze z tego co piszesz same kable ci tego raczej nie uzdrowią a program masz w necie multiecuscan
No program pobiore z chomikuj naprzyklad dzięki ci wielkie mordo..:)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Added in 7 minutes 40 seconds:
mardt pisze:do Stilo to niebieski KKl z przełącznikiem http://allegro.pl/multiecuscan-vag-fiat ... 12884.html i ELM np ten http://allegro.pl/elm-327-1-5-fiat-ford ... 05656.html dopisujac do sprzedawcy ze do fiata ten sam sprzedawca tyle ze z tego co piszesz same kable ci tego raczej nie uzdrowią a program masz w necie multiecuscan
I z tym programem będę mógł już wszystko odczytać. I skasować błędy. Bo wiesz. Peugeot podłączam juz samemu u kolegi na programie. A stilo pierwszy raz będę podłącza i dlatego się pytam tak żeby. Nie wydać floty w ciemno

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

edens.ps
Nowy Klubowicz
Posty: 87
Imie: patryk
Auto: fiat stilo 2001
Silnik: 1.6 103

Re: RE: Re: Podłącza ktoś pod ten program stilo żeby błędy zobaczyć i skasować

Postautor: edens.ps » 25 gru 2017, 20:59

mardt pisze:do Stilo to niebieski KKl z przełącznikiem http://allegro.pl/multiecuscan-vag-fiat ... 12884.html i ELM np ten http://allegro.pl/elm-327-1-5-fiat-ford ... 05656.html dopisujac do sprzedawcy ze do fiata ten sam sprzedawca tyle ze z tego co piszesz same kable ci tego raczej nie uzdrowią a program masz w necie multiecuscan
I z tym programem będę mógł już wszystko odczytać. I skasować błędy. Bo wiesz. Peugeot podłączam juz samemu u kolegi na programie. A stilo pierwszy raz będę podłącza i dlatego się pytam tak żeby. Nie wydać floty w ciemno

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
mardt
Klubowicz
**
Posty: 524
Imie: Marcin
Auto: Punto Evo
Silnik: 1.4 8v
Kolor: VERDE AVVENTURIERO MET
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=61&t=14848
Lokalizacja: Dąbrowa Tarnowska

Re: Podłącza ktoś pod ten program stilo żeby błędy zobaczyć i skasować

Postautor: mardt » 25 gru 2017, 21:06

tak tym programem zrobisz wszystko tylko jeśli patrząc na opis to problem z ecu to mało to da no ale będzie wiadomo co ci wyskakuje jak odczytasz no i taks ie przydadzą kable niebieski do silnika poduszek abs elm do reszty

edens.ps
Nowy Klubowicz
Posty: 87
Imie: patryk
Auto: fiat stilo 2001
Silnik: 1.6 103

Re: Podłącza ktoś pod ten program stilo żeby błędy zobaczyć i skasować

Postautor: edens.ps » 25 gru 2017, 21:44

Ok

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka



Wróć do „Diagnostyka”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości