Problem ze zmieniarką Yatour YT-M06

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze.
Awatar użytkownika
pio075
Starszy Klubowicz
Posty: 1849
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D
Silnik: 1.6 16V 103KM
Kolor: Bordeaux Old Rose
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=14610
Lokalizacja: Kielce

Problem ze zmieniarką Yatour YT-M06

Postautor: pio075 » 25 lut 2017, 14:34

To pętla masy - musi być spięta.
Wtyczkę da się normalnie rozdzielić, jeśli nie możesz teraz to wypnij wszystkie i wtedy rozdziel.
Odnośnie zmieniarki - nie chesz sprzedać razem ze schowkiem? Ja moge ci wysłać schowek bez zmieniarki i nie będziesz miał dziury ;)

DalamarPL
Nowy Klubowicz
Posty: 275
Imie: Krzysztof
Auto: Stilo
Silnik: 2.4 170KM
Kolor: zółty
Lokalizacja: Poznań

Problem ze zmieniarką Yatour YT-M06

Postautor: DalamarPL » 25 lut 2017, 15:17

Myślę, że jak już się uporam to chętnie sprzedam

Awatar użytkownika
pio075
Starszy Klubowicz
Posty: 1849
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D
Silnik: 1.6 16V 103KM
Kolor: Bordeaux Old Rose
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=14610
Lokalizacja: Kielce

Problem ze zmieniarką Yatour YT-M06

Postautor: pio075 » 25 lut 2017, 15:24

DalamarPL pisze:Qr Bbpost Myślę, że jak już się uporam to chętnie sprzedam

No to będziemy mogli się dogadać ;)

Awatar użytkownika
inskript
Nowy Klubowicz
**
Posty: 110
Imie: Jakub
Auto: Stilo 2004 5d
Silnik: 1.6/103
Kolor: Czarny metalik
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=14501
Lokalizacja: Toruń

Problem ze zmieniarką Yatour YT-M06

Postautor: inskript » 25 lut 2017, 15:50

_marcin00_ pisze:Qr Bbpost https://pl.aliexpress.com/item/USB-SD-A ... 83.72505.0

Tutaj podają że connect nav+ działa.


A do zwykłego radia Visteon z CD to podejdzie? Korzystał ktoś z tego modelu?

DalamarPL
Nowy Klubowicz
Posty: 275
Imie: Krzysztof
Auto: Stilo
Silnik: 2.4 170KM
Kolor: zółty
Lokalizacja: Poznań

Problem ze zmieniarką Yatour YT-M06

Postautor: DalamarPL » 27 lut 2017, 16:18

Udało mi się puścić kabel przez dziurę od zawiasu.
Czy wymiana schowka jest tak skomplikowana jak wymiana jego klapki zamykającej? Bo jeśli tak, to niestety odpuszczę wymianę. Ale jeśli to nie problem to spoko.

Awatar użytkownika
pio075
Starszy Klubowicz
Posty: 1849
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D
Silnik: 1.6 16V 103KM
Kolor: Bordeaux Old Rose
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=14610
Lokalizacja: Kielce

Problem ze zmieniarką Yatour YT-M06

Postautor: pio075 » 27 lut 2017, 21:08

Nie, wymiana to kwestia odkręcenia kilku śrub które są na widoku i wyjęcia schowka ;)

Awatar użytkownika
ryan_cooper5
Starszy Klubowicz
**
Posty: 2481
Imie: Krystian
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.9 JTD 115 km
Kolor: Orione Grey
Prezentacja auta: viewtopic.php?t=9309
Lokalizacja: Wieluń

Problem ze zmieniarką Yatour YT-M06

Postautor: ryan_cooper5 » 27 lut 2017, 21:21

ja nawet te śruby odkręciłem i nie przykręcałem :D w razie czego wyjęcie schowka trwa 5 sekund :) jak będę miał chwilkę to spróbuję zamontować zmieniarkę w miejscu gdzie w lepszych wersjach jest przycisk do odpalania silnika

piotrekx1994
Nowy Klubowicz
Posty: 288
Imie: Piotr
Auto: Stilo kombi
Silnik: 1.4 16v
Lokalizacja: Radzymin

Problem ze zmieniarką Yatour YT-M06

Postautor: piotrekx1994 » 28 lut 2017, 14:55


DalamarPL
Nowy Klubowicz
Posty: 275
Imie: Krzysztof
Auto: Stilo
Silnik: 2.4 170KM
Kolor: zółty
Lokalizacja: Poznań

Problem ze zmieniarką Yatour YT-M06

Postautor: DalamarPL » 28 lut 2017, 15:24

Mam następujący problem ze zmieniarką wyposażoną w bluetooth.

Po sparowaniu i ręcznym połączeniu telefonu (Iphone) z urządzeniem przez bluetooth wszystko działa poprawnie.
Ale problem jest po odejściu od auta i zerwaniu połączenia. Mianowicie gdy wrócę do auta, to urządzenia łączą się automatycznie (w opcjach bluetooth jest "połączono"), ale w telefonie nie pojawia się ikona słuchawek i muzyka oraz rozmowy idą przez głośnik telefonu. Dopiero gdy rozłączę i na nowo połączę urządzenia przez bluetooth to pojawia się ikonka słuchawek i dźwięk idzie przez głośniki samochodowe.

Co ciekawe nawet gdy dźwięk idzie przez głośnik telefonu, to mogę odebrać połączenie przyciskiem z kierownicy. Czyli połączenie jest, tylko dźwięk nie jest przekazywany na głośniki samochodowe.

Nie ukrywam, że uciążliwe jest każdorazowe ręczne rozłączanie i łączenie telefonu z urządzeniem.

piotrekx1994
Nowy Klubowicz
Posty: 288
Imie: Piotr
Auto: Stilo kombi
Silnik: 1.4 16v
Lokalizacja: Radzymin

Problem ze zmieniarką Yatour YT-M06

Postautor: piotrekx1994 » 28 lut 2017, 16:42

Reset obu urządzeń i ponowne parowanie. Możliwe że to przez Iphona

DalamarPL
Nowy Klubowicz
Posty: 275
Imie: Krzysztof
Auto: Stilo
Silnik: 2.4 170KM
Kolor: zółty
Lokalizacja: Poznań

Problem ze zmieniarką Yatour YT-M06

Postautor: DalamarPL » 28 lut 2017, 18:01

To na pewno wina telefonu, tylko pytanie czy da się to jakoś poprawić. Spróbuję jutro na nowo sparować

Awatar użytkownika
pio075
Starszy Klubowicz
Posty: 1849
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D
Silnik: 1.6 16V 103KM
Kolor: Bordeaux Old Rose
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=14610
Lokalizacja: Kielce

Problem ze zmieniarką Yatour YT-M06

Postautor: pio075 » 28 lut 2017, 19:14

Da się- kup coś z Androidem :sarkazm:



Wróć do „Car Audio”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości