Potrzebny kod do radia

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze.
Awatar użytkownika
ByQ
Klubowicz
***
Posty: 399
Imie: Paweł
Auto: Volvo S60 II AWD
Silnik: 3.0T R6 329KM / 519Nm
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=10712
Lokalizacja: Garwolin [WG]

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: ByQ » 14 lis 2015, 18:35

Hmm to jaki? Wyskakuje żeby wpisać Master code i na nawigacji jest tylko taka naklejka ;-)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ryan_cooper5
Starszy Klubowicz
**
Posty: 2724
Imie: Krystian
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.9 JTD 115 km
Kolor: Orione Grey
Prezentacja auta: viewtopic.php?t=9309
Lokalizacja: Wieluń

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: ryan_cooper5 » 14 lis 2015, 19:08

nie wiem jak na navi, ale ogolnie kod zaczyna się od M i ma mniej cyfr... obejrzyj całe radio dookoła :P

Awatar użytkownika
ByQ
Klubowicz
***
Posty: 399
Imie: Paweł
Auto: Volvo S60 II AWD
Silnik: 3.0T R6 329KM / 519Nm
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=10712
Lokalizacja: Garwolin [WG]

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: ByQ » 14 lis 2015, 19:56

Jutro podejrze bo dziś to więcej szkód zrobię niż pożytku :-P :piwo:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ryan_cooper5
Starszy Klubowicz
**
Posty: 2724
Imie: Krystian
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.9 JTD 115 km
Kolor: Orione Grey
Prezentacja auta: viewtopic.php?t=9309
Lokalizacja: Wieluń

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: ryan_cooper5 » 14 lis 2015, 20:16

aha, czyli widzę że oboje musimy się przenieść z rozmową do działu dostępnego tylko na promilu :P to w wolnej chwili ogarnij numer, to i kod znajdziemy.
Pozdro :)

Awatar użytkownika
ByQ
Klubowicz
***
Posty: 399
Imie: Paweł
Auto: Volvo S60 II AWD
Silnik: 3.0T R6 329KM / 519Nm
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=10712
Lokalizacja: Garwolin [WG]

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: ByQ » 14 lis 2015, 20:22

Jutro na pewno, bo będę bebeszył auto w celu montażu ori suba oraz glosnikow hifi :viva:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Stig
Zasłużony Klubowicz
Posty: 4149
Imie: Mikołaj
Auto: waSAABi
Silnik: B207R
Kolor: 170
Lokalizacja: Z laptopa...

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Stig » 14 lis 2015, 20:47

navi nie odblokujesz w ten sposób

trzeba wrzucić płytke z softem v11.0 (wedle manuala o instalacji softu) i przeinstalować, a potem wrzucić płytke z setup cd co by ustawić język inny niż włoski ewentualnie zastosować sposób z odpinaniem kostki
"...Chciałeś być najmądrzejszy - bez podstaw, co za bezsens, tak każdemu się wydaje, że jest mądry niczym Sensei... "

Awatar użytkownika
ByQ
Klubowicz
***
Posty: 399
Imie: Paweł
Auto: Volvo S60 II AWD
Silnik: 3.0T R6 329KM / 519Nm
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=10712
Lokalizacja: Garwolin [WG]

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: ByQ » 15 lis 2015, 20:51

Udało się :]
Odłaczylem zasilanie radia na pracującym silniku w momencie gdy znika logo fiata. Poszło za drugim razem
Obrazek
Obrazek

maciejdabkiewicz
Nowy Klubowicz
Posty: 2
Imie: Maciej
Auto: fiat stilo
Silnik: 1600
Kolor: srebrny
Lokalizacja: Torun

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: maciejdabkiewicz » 02 gru 2015, 21:41

Witam a pomoże mi ktoś także z kodem do radia ?? M009989

damian22111997
Nowy Klubowicz
Posty: 3
Imie: Damian
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1,9 JTD 115km
Kolor: Srebrny
Lokalizacja: Miechów

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: damian22111997 » 10 kwie 2016, 19:05

Witam Potrzebuje kod do radia visteon bez mp3 . Numer seryjny:M018405

Awatar użytkownika
Stig
Zasłużony Klubowicz
Posty: 4149
Imie: Mikołaj
Auto: waSAABi
Silnik: B207R
Kolor: 170
Lokalizacja: Z laptopa...

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Stig » 10 kwie 2016, 19:15

8331
"...Chciałeś być najmądrzejszy - bez podstaw, co za bezsens, tak każdemu się wydaje, że jest mądry niczym Sensei... "

Awatar użytkownika
Roska
Nowy Klubowicz
Posty: 110
Imie: Oskar
Auto: Stilo
Silnik: 1.8 16V 133KM
Kolor: Czarny
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=11601
Lokalizacja: Częstochowa obok Rększowic
Kontaktowanie:

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Roska » 11 kwie 2016, 07:17

maciejdabkiewicz pisze:Witam a pomoże mi ktoś także z kodem do radia ?? M009989

damian22111997 pisze:Witam Potrzebuje kod do radia visteon bez mp3 . Numer seryjny:M018405


Przecież jest na forum kalkulator :niewiem: :
kalkulator-kodow-do-radia-stilo-viseton-t1104.html
Narzędzia ręczne, tarcze, mierniki, testery, prostowniki, pistolety na bogatości: http://www.bau-tec.pl

damian22111997
Nowy Klubowicz
Posty: 3
Imie: Damian
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1,9 JTD 115km
Kolor: Srebrny
Lokalizacja: Miechów

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: damian22111997 » 11 kwie 2016, 18:15

Spoko dziekuje za pomoc :) Jestescie super:)

Awatar użytkownika
jarekEOP
Nowy Klubowicz
Posty: 60
Lokalizacja: Opoczno

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: jarekEOP » 06 cze 2016, 12:20

Potrzebuję kod do radia M101782.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Tito_Zam
J.Admin
Posty: 5170
Imie: Rafał
Auto: Fiat STILO 3D
Silnik: JTD 115 KM
Kolor: Blue
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=466
Lokalizacja: Zamość
Kontaktowanie:

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Tito_Zam » 06 cze 2016, 12:23

jarekEOP pisze:Potrzebuję kod do radia M101782.Pozdrawiam


8761

Awatar użytkownika
jarekEOP
Nowy Klubowicz
Posty: 60
Lokalizacja: Opoczno

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: jarekEOP » 06 cze 2016, 13:25

dzięki masz u mnie piwko :viva:

pieluxx
Nowy Klubowicz
Posty: 1
Imie: Łukasz
Auto: FIAT STILO
Silnik: 1.9 JTD 16V 140 CV
Lokalizacja: Opoczno

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: pieluxx » 06 cze 2016, 18:46

witam. potrzebuje kod do radia M112935. z góry dziekuje.

Awatar użytkownika
Tito_Zam
J.Admin
Posty: 5170
Imie: Rafał
Auto: Fiat STILO 3D
Silnik: JTD 115 KM
Kolor: Blue
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=466
Lokalizacja: Zamość
Kontaktowanie:

Re: Odp: Potrzebny kod do radia

Postautor: Tito_Zam » 06 cze 2016, 20:07

pieluxx pisze:witam. potrzebuje kod do radia M112935. z góry dziekuje.

1796

Awatar użytkownika
Grzes
Nowy Klubowicz
Posty: 7
Imie: Grzegorz
Auto: Stilo
Silnik: 1,9 16v jtdm 191km 407nm
Lokalizacja: Oborniki slaskie

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Grzes » 10 cze 2016, 20:30

Witam potrzebuje kod do radia M 007813 z góry dziękuję

--------------------- Dodano: 10 cze 2016, 19:30 ---------------------

Witam potrzebuje kod do radia M 007813 z góry dziękuję

Awatar użytkownika
pio075
Starszy Klubowicz
Posty: 2160
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D
Silnik: 1.6 16V 103KM
Kolor: Bordeaux Old Rose
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=14610
Lokalizacja: Kielce

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: pio075 » 10 cze 2016, 20:47

7511

Awatar użytkownika
Grzes
Nowy Klubowicz
Posty: 7
Imie: Grzegorz
Auto: Stilo
Silnik: 1,9 16v jtdm 191km 407nm
Lokalizacja: Oborniki slaskie

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Grzes » 11 cze 2016, 15:49

Witam potrzebny jest kod do radia M006885 .
No i wielkie dzięki

Awatar użytkownika
tomi1944
Nowy Klubowicz
Posty: 86
Imie: Tomasz
Auto: Stilo
Silnik: 1.6 103km
Kolor: Jakiś tam domieszali :)
Lokalizacja: Głogów

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: tomi1944 » 11 cze 2016, 17:28

Do twojego Grzegorz
1887
Wole Pchać Fiata Niż Jeżdzić Golfem

Awatar użytkownika
fanduc
Nowy Klubowicz
***
Posty: 102
Imie: Marcin
Auto: Bravo
Silnik: 1.4 T-Jet 150 KM
Kolor: Maserati Blue
Lokalizacja: ŚLĄSKIE Jaworzno

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: fanduc » 08 lip 2016, 15:48

Witam. Proszę o kod do radyjka M011156 . Z góry dziękuję.

Awatar użytkownika
alton88
Klubowicz
Posty: 576
Imie: Artur
Auto: Fiat Stilo 6 speed
Silnik: 1.4 16v 95KM
Kolor: Czarny metalik
Lokalizacja: Racibórz

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: alton88 » 08 lip 2016, 17:26

Proszę o kod do M173720
Dzięki z góry ;)

Awatar użytkownika
pio075
Starszy Klubowicz
Posty: 2160
Imie: Piotrek
Auto: Stilo 5D
Silnik: 1.6 16V 103KM
Kolor: Bordeaux Old Rose
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=14610
Lokalizacja: Kielce

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: pio075 » 08 lip 2016, 20:17

fanduc pisze:Witam. Proszę o kod do radyjka M011156 . Z góry dziękuję.

7487
alton88 pisze:Proszę o kod do M173720
Dzięki z góry ;)

9615

Awatar użytkownika
Lipa1808
Nowy Klubowicz
Posty: 53
Imie: Rafał
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.9 JTD 115KM
Lokalizacja: Polska

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Lipa1808 » 17 wrz 2016, 12:58

Witam. Potrzebny kod do radia M013714. Z góry wielkie dzieki.



Wróć do „Car Audio”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość