Potrzebny kod do radia

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze.
TIGRA-RADOMSKO
Nowy Klubowicz
Posty: 29
Lokalizacja: RADOMSKO

Kod do radia potrzebny Pilnie

Postautor: TIGRA-RADOMSKO » 04 lis 2013, 22:38

Witam
potrzebuje pilnie kod do radia jak ktoś może pomóc to bardzo proszę, radio visteon M001010
Z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
DamBag
Zasłużony Klubowicz
Posty: 1153
Imie: Damian
Auto: Stilo
Silnik: JTD

Re: Kod do radia potrzebny Pilnie

Postautor: DamBag » 04 lis 2013, 22:40

TIGRA-RADOMSKO pisze:Witam
potrzebuje pilnie kod do radia jak ktoś może pomóc to bardzo proszę, radio visteon M001010
Z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM

Spróbuj: 5992

Awatar użytkownika
Tito_Zam
J.Admin
Posty: 5166
Imie: Rafał
Auto: Fiat STILO 3D
Silnik: JTD 115 KM
Kolor: Blue
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=466
Lokalizacja: Zamość
Kontaktowanie:

Re: Kod do radia potrzebny Pilnie

Postautor: Tito_Zam » 05 lis 2013, 09:13

DamBag pisze:Spróbuj: 5992

Wychodzi że to jest to :)

TIGRA-RADOMSKO
Nowy Klubowicz
Posty: 29
Lokalizacja: RADOMSKO

Re: Kod do radia potrzebny Pilnie

Postautor: TIGRA-RADOMSKO » 05 lis 2013, 09:46

dzięki działa pozdrawiam

TIGRA-RADOMSKO
Nowy Klubowicz
Posty: 29
Lokalizacja: RADOMSKO

Potrzebny kod do radia

Postautor: TIGRA-RADOMSKO » 09 lut 2014, 12:39

Witam
potrzebuje kod do oryginalnego radia stilo
M007897
M030497
Jak ktoś może pomóc to z góry dziękuje
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
DamBag
Zasłużony Klubowicz
Posty: 1153
Imie: Damian
Auto: Stilo
Silnik: JTD

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: DamBag » 09 lut 2014, 12:43

TIGRA-RADOMSKO pisze:Witam
potrzebuje kod do oryginalnego radia stilo
M007897
M030497
Jak ktoś może pomóc to z góry dziękuje
Pozdrawiam


M007897- kod 8315
M030497 - kod 1658

Awatar użytkownika
Qba
Starszy Klubowicz
***
Posty: 1421
Imie: Marcin
Auto: STILO 3D
Silnik: JTD 115KM - 145KM
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.p ... 852#p45852
Lokalizacja: Wieluń, Konopnica

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Qba » 09 lut 2014, 17:38

A czy kolega jest handlarzem?? Bo tylko pisze jak potrzebuje kodu?

Awatar użytkownika
DamBag
Zasłużony Klubowicz
Posty: 1153
Imie: Damian
Auto: Stilo
Silnik: JTD

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: DamBag » 09 lut 2014, 17:46

Qba pisze:A czy kolega jest handlarzem?? Bo tylko pisze jak potrzebuje kodu?
Być może, forum jest dostępne dla każdego :).

pepo
Starszy Klubowicz
Posty: 1001
Imie: Przemek
Auto: stilo
Silnik: 2400
Kolor: czarny
Lokalizacja: Berlin // Wrocław
Kontaktowanie:

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: pepo » 09 lut 2014, 21:06

do dodam ze moje 2 przypadki z radiem visteon były takie ze kod na naklejce i po wydenerwowaniu nie pasował do radia..... i chyba kombinacja przycisków 1 i 6 pokazuje fabryczny nr radia i u mnie różniły się od naklejek nie wiem dlaczego

Awatar użytkownika
DamBag
Zasłużony Klubowicz
Posty: 1153
Imie: Damian
Auto: Stilo
Silnik: JTD

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: DamBag » 21 lut 2014, 15:50

st4lk3r pisze:Potrzebuję kod do: Visteon MP3 M001611
1557

piterstilo
Nowy Klubowicz
**
Posty: 109
Imie: Piotr
Auto: Fiat Stilo Multiwagon
Silnik: 1.9 Multijet 150
Kolor: Czarny metalic
Lokalizacja: Wodzisław Śl.

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: piterstilo » 21 lut 2014, 18:05

Jak to jest, w końcu z tymi kodami?
Miałem dwa razy odłączany akumulator i radio nie żądało żadnego kodu.

Awatar użytkownika
Tito_Zam
J.Admin
Posty: 5166
Imie: Rafał
Auto: Fiat STILO 3D
Silnik: JTD 115 KM
Kolor: Blue
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=466
Lokalizacja: Zamość
Kontaktowanie:

Re: Odp: Potrzebny kod do radia

Postautor: Tito_Zam » 21 lut 2014, 18:35

piterstilo pisze:Jak to jest, w końcu z tymi kodami?
Miałem dwa razy odłączany akumulator i radio nie żądało żadnego kodu.

Będzie żądało jak podepniesz z innego stilo do siebie i odwrotnie. A tak swoje możesz nawet wyjmować i nie będzie wołało.

TIGRA-RADOMSKO
Nowy Klubowicz
Posty: 29
Lokalizacja: RADOMSKO

Potrzebny kod do radia

Postautor: TIGRA-RADOMSKO » 13 mar 2014, 22:08

Witam
potrzebuje kod do radia m005365, jak ktoś może podać z góry dziękuje
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Stig
Zasłużony Klubowicz
Posty: 4150
Imie: Mikołaj
Auto: waSAABi
Silnik: B207R
Kolor: 170
Lokalizacja: Z laptopa...

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Stig » 13 mar 2014, 22:11

8669
"...Chciałeś być najmądrzejszy - bez podstaw, co za bezsens, tak każdemu się wydaje, że jest mądry niczym Sensei... "

TIGRA-RADOMSKO
Nowy Klubowicz
Posty: 29
Lokalizacja: RADOMSKO

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: TIGRA-RADOMSKO » 13 mar 2014, 23:14

Dziękuje za szybka pomoc, posiadam bardzo dużo części do stilo jak coś potrzeba to chętnie pomogę
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Pitt
Nowy Klubowicz
Posty: 65
Imie: Piotr
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.6 16v 103KM
Kolor: czerwony
Lokalizacja: Warszawa

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Pitt » 22 mar 2014, 16:17

Cześć :)
Ostatnio musiałem odłączyć radio bo mi się przywiesiło i teraz woła o kod... potrzebuję kodu do radia Visteon M012350
z góry dziękuję za pomoc :D

Awatar użytkownika
Irqus
Zasłużony Klubowicz
***
Posty: 2317
Imie: Ireneusz
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1,9 JTD 115
Kolor: 258
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=5993
Lokalizacja: Cikowice/Bochnia/Kraków/Dąbrowa Tarnowska

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Irqus » 22 mar 2014, 18:08

6608 powinien zadziałać :)
Jakby ktoś się chciał sztachnąć ozonem to zapraszam :)

Awatar użytkownika
Stilo 1.9 JTD Krakow
Nowy Klubowicz
Posty: 13
Imie: Paweł
Auto: Stilo
Silnik: 2,4 20V
Kolor: Srebny
Prezentacja auta: http://fiatklubpolska.pl/attachment.php ... 1390341193
Lokalizacja: Krakow

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Stilo 1.9 JTD Krakow » 17 kwie 2014, 17:16

witam potrzebuje kod do radia visteon o numerach M000453 z góry dziękuje :)
"Kto ma rację o jeden dzień wcześniej od innych, przez dobę uchodzi za idiotę." wybór jest prosty ! KORWiN Janusza Korwina-Mikke

Awatar użytkownika
Irqus
Zasłużony Klubowicz
***
Posty: 2317
Imie: Ireneusz
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1,9 JTD 115
Kolor: 258
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=5993
Lokalizacja: Cikowice/Bochnia/Kraków/Dąbrowa Tarnowska

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Irqus » 17 kwie 2014, 17:47

6706
Jakby ktoś się chciał sztachnąć ozonem to zapraszam :)

arecki89
Nowy Klubowicz
Posty: 3
Imie: Arek
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.2 16V

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: arecki89 » 31 maja 2014, 14:47

Witam. Prosilbym o kod do radia visteon M006714

Awatar użytkownika
Stig
Zasłużony Klubowicz
Posty: 4150
Imie: Mikołaj
Auto: waSAABi
Silnik: B207R
Kolor: 170
Lokalizacja: Z laptopa...

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Stig » 31 maja 2014, 14:54

arecki89 pisze:Witam. Prosilbym o kod do radia visteon M006714


5245
"...Chciałeś być najmądrzejszy - bez podstaw, co za bezsens, tak każdemu się wydaje, że jest mądry niczym Sensei... "

arecki89
Nowy Klubowicz
Posty: 3
Imie: Arek
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.2 16V

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: arecki89 » 31 maja 2014, 15:34

Kod sprawdzony. Działa ;) Wielkie dzieki pozdr :)

nitro5000
Nowy Klubowicz
Posty: 4
Imie: grzegorz
Auto: fiat stilo
Silnik: 1.2
Kolor: czarny
Lokalizacja: staszów

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: nitro5000 » 10 cze 2014, 21:08

Witam, w nowo zakupionym aucie niesety niedziala mi radio. Poprzexni wlasciciel zdemontowal swoje nieoryginalne, ale na szczescie dostalem od niego duze idealnie pasujace cd. Jednak po podpieciu wyswietla mi sie bląd: no can network 00.

Radio to Visteon M013515. Jakies pomysly?

Awatar użytkownika
DamBag
Zasłużony Klubowicz
Posty: 1153
Imie: Damian
Auto: Stilo
Silnik: JTD

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: DamBag » 10 cze 2014, 22:14

nitro5000 pisze:013515
Kod do radia to: 6302
A co do błędu,to zobacz czy masz poprawnie poprowadzone kable we wtyczce do radia, na forum są tematy związane z podpięciem niefabrycznego radia i przerabianiu złącza.

Awatar użytkownika
Poluś
Starszy Klubowicz
***
Posty: 1117
Imie: Paweł
Auto: Stilo Schumacher
Silnik: 1,9 MJTD
Kolor: Czerwony
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=6176
Lokalizacja: Chorzów
Kontaktowanie:

Re: Potrzebny kod do radia

Postautor: Poluś » 10 cze 2014, 22:22

nitro5000 pisze: Jednak po podpieciu wyswietla mi sie bląd: no can network 00.

Radio to Visteon M013515. Jakies pomysly?


Twój kod do radia to: 6302

Lecz u u Ciebie ktoś coś kombinował przy kablach i dlatego mas komunikat NO CAN NETWORK.

Możesz zrobić foto kostki iso to coś mogę podpowiedzieć.



Wróć do „Car Audio”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości