Też kamera cofania

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze.
GnoBar01
Nowy Klubowicz
Posty: 27
Imie: Bartek
Auto: Stilo
Silnik: 1.9 JTD
Kolor: niby srebrny...
Lokalizacja: Tychy

Też kamera cofania

Postautor: GnoBar01 » 08 lis 2017, 11:34

Cześć.

Jakiś czas temu myślałem o zakupie kamery cofania z wyświetlaczem w lusterku, ale w końcu stwierdziłem że to badziew. Kiedy jednak szukałem czegoś innego, trafiłem na ten filmik

https://www.youtube.com/watch?v=egCfT8XXkV4

Jakiś magik przysposobił kamerkę do CN+. Czy ktoś ma pojęcie jak to zrobić? .

Awatar użytkownika
ryan_cooper5
Starszy Klubowicz
**
Posty: 2473
Imie: Krystian
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.9 JTD 115 km
Kolor: Orione Grey
Prezentacja auta: viewtopic.php?t=9309
Lokalizacja: Wieluń

Re: Też kamera cofania

Postautor: ryan_cooper5 » 08 lis 2017, 12:28

Szukaj chlopaka na forum o nicku Mylifebelike. On to robil. Najpierw trzeba przerobić radio a dokladniej dorobić wyjscia wideo

Awatar użytkownika
Mazi
J.Admin
Posty: 4555
Imie: Rafał
Auto: Stilo
Silnik: 1,2 x 2 :D
Kolor: 601 nero
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=6122
Lokalizacja: Dąbrowa Tarnowska / Tarnów

Re: Też kamera cofania

Postautor: Mazi » 08 lis 2017, 21:57

Przecina się 2 przewody między wyświetlaczem a procesorem radia i można puszczać sygnał wideo wtedy.
Udało Ci się rozwiązać problem ?? Napisz jak to zrobiłeś... dla potomnych....
Szukasz pomocy elektromechanika ?? viewtopic.php?f=36&t=11584&start=25

piotrekx1994
Nowy Klubowicz
Posty: 288
Imie: Piotr
Auto: Stilo kombi
Silnik: 1.4 16v
Lokalizacja: Radzymin

Re: Też kamera cofania

Postautor: piotrekx1994 » 10 lis 2017, 07:03

Mazi pisze:Przecina się 2 przewody między wyświetlaczem a procesorem radia i można puszczać sygnał wideo wtedy.


Jednocześnie trzeba pamiętać, że bez zastosowania odpowiedniego przełącznika sygnał będzie już tylko ze źródła zewnętrznego

Awatar użytkownika
Mazi
J.Admin
Posty: 4555
Imie: Rafał
Auto: Stilo
Silnik: 1,2 x 2 :D
Kolor: 601 nero
Prezentacja auta: http://www.klubfiatstilo.pl/viewtopic.php?f=16&t=6122
Lokalizacja: Dąbrowa Tarnowska / Tarnów

Re: Też kamera cofania

Postautor: Mazi » 11 lis 2017, 08:07

No daje sie przekaźnik zwierno - rozwierny i z bani.
Udało Ci się rozwiązać problem ?? Napisz jak to zrobiłeś... dla potomnych....
Szukasz pomocy elektromechanika ?? viewtopic.php?f=36&t=11584&start=25

Mr.WoX
Nowy Klubowicz
Posty: 68
Imie: Wojtek
Auto: Stilo
Silnik: 1.9JTD 140KM
Kolor: czarny
Lokalizacja: Tychy

Re: Też kamera cofania

Postautor: Mr.WoX » 17 lis 2017, 13:38

Z ciekawosci, gdzie montowaliście swoje kamerki i jak oceniacie widoczność?

piotrekx1994
Nowy Klubowicz
Posty: 288
Imie: Piotr
Auto: Stilo kombi
Silnik: 1.4 16v
Lokalizacja: Radzymin

Re: Też kamera cofania

Postautor: piotrekx1994 » 19 lis 2017, 09:10

Próbuje na środku nad tablica



Wróć do „Car Audio”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości