Radio do stilo

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze.
Wapniaro
Nowy Klubowicz
Posty: 144
Imie: Rafał
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.9 jtd 115KM
Kolor: Srebrny
Lokalizacja: Ząbki

Radio do stilo

Postautor: Wapniaro » 02 mar 2017, 17:30

Witam, poszukuję w miarę fajnego nie psującego się radia do 200 zł z blutooethem i auxem do autka oraz ramki z kieszenią dodatkową . Macie coś już przetestowanego i godnego polecenia? :D
Z góry dziękuję !
Bo KOSMICZNĄ SUPER BRYKĘ mam!!! :cool:

Awatar użytkownika
piotrek194
Klubowicz
Posty: 582
Imie: Piotrek
Auto: Fiat Stilo , BABARTH
Silnik: 2,4 20V
Kolor: 745 + VERDE CRISTALLO
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=14098
Lokalizacja: Warszawa

Radio do stilo

Postautor: piotrek194 » 02 mar 2017, 22:34

Kup CN+ dokup emulator zmieniarki z kablem aux oraz usb i po kłopocie ;)

Awatar użytkownika
czarny
Nowy Klubowicz
Posty: 250
Imie: Mateusz
Auto: Stilo 3D / Stilo MW
Silnik: 1.6 103KM / 1.6 103KM
Kolor: 408/b / 632
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=17387&p=205911#p205911
Lokalizacja: KWA
Kontaktowanie:

Re: Radio do stilo

Postautor: czarny » 02 mar 2017, 22:38

I wyjdzie na biedę 3 x 200 zł ;-)

Awatar użytkownika
piotrek194
Klubowicz
Posty: 582
Imie: Piotrek
Auto: Fiat Stilo , BABARTH
Silnik: 2,4 20V
Kolor: 745 + VERDE CRISTALLO
Prezentacja auta: viewtopic.php?f=16&t=14098
Lokalizacja: Warszawa

Radio do stilo

Postautor: piotrek194 » 02 mar 2017, 22:45

oj tam to zależy czy da się coś dobrze upolować :) Ja za CN+ w stanie perfekt bo wszystkie przyciski nie zdarte zapłaciłem 100 zł i to z allegro wiec trzeba wyczaić po prostu ofertę dobra ;D

Wapniaro
Nowy Klubowicz
Posty: 144
Imie: Rafał
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.9 jtd 115KM
Kolor: Srebrny
Lokalizacja: Ząbki

Radio do stilo

Postautor: Wapniaro » 03 mar 2017, 17:26

Mam CN + . Ten emulator podłączam po prostu do radia i gdzieś go mocuje? I to wszystko?
Bo KOSMICZNĄ SUPER BRYKĘ mam!!! :cool:

Awatar użytkownika
ryan_cooper5
Starszy Klubowicz
**
Posty: 2721
Imie: Krystian
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.9 JTD 115 km
Kolor: Orione Grey
Prezentacja auta: viewtopic.php?t=9309
Lokalizacja: Wieluń

Radio do stilo

Postautor: ryan_cooper5 » 03 mar 2017, 17:34

tak, ja mam w schowku tym klimatyzowanym/grzanym. Możesz zamontować gdzie chcesz, jest wielkości smartfona tylko troszkę grubsze.
Dobrze jest dołożyć przekaźnik który będzie włączał CN+ po włączeniu silnika bądź dorobić własny włącznik, często po odpaleniu radio "nie widzi" zmieniarki przez spadek napięcia podczas odpalania silnika. Ja mam dorobiony włącznik po zapłonie, włączam radio dopiero po odpaleniu silnika (navi zawsze sama włącza się po zapłonie) i nie ma żadnego problemu ze zmieniarką.

Wapniaro
Nowy Klubowicz
Posty: 144
Imie: Rafał
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.9 jtd 115KM
Kolor: Srebrny
Lokalizacja: Ząbki

Radio do stilo

Postautor: Wapniaro » 03 mar 2017, 17:42

Jak to tam przeprowadzić jest jakiś sposób ? Dużo w tym grzebaniny ? Dałoby radę podesłać link do tych rzeczy ? Znalazłem coś za 310 zł ale tam nie ma CN+ tylko zwykłe radyjko :)
Bo KOSMICZNĄ SUPER BRYKĘ mam!!! :cool:

Awatar użytkownika
ryan_cooper5
Starszy Klubowicz
**
Posty: 2721
Imie: Krystian
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.9 JTD 115 km
Kolor: Orione Grey
Prezentacja auta: viewtopic.php?t=9309
Lokalizacja: Wieluń

Radio do stilo

Postautor: ryan_cooper5 » 03 mar 2017, 18:28

ja zrobiłem po prostu dziurę w tej wytłoczce :) ja kupiłem używaną zmieniarkę która wcześniej działała pod CN+, szczerze powiem że te z allegro nie wiem które będą działały z cn+. Musiałby się ktoś doświadczony wypowiedzieć :)



Wróć do „Car Audio”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości