Jako że dostałem pytanie na PW o radio, pozwolę sobie i tu wkleić odpowiedź:
Jedyne foto jakie mam, bo Stilo właśnie stoi u mechanika po tym jak wczoraj postanowiło pęknąć przewód od chłodnicy.

Generalnie mocowanie to spora rzeźba. Dwa metalowe kątowniki przykręcone do metalowej kratki która jest zamocowana w desce (tej widocznej po wyciągnięciu radia).
W pionowych częściach kątowników oraz w metalowych uchwytach montażowych tego radia umieszczone po cztery na stronę takie kołki:
https://www.blackdotaudio.eu/mocowanie- ... p-678.html
Foto jeszcze na etapie przymiarek - zamocowaliśmy już wtedy kołki w radiu i obsmarowaliśmy je jakimś świństwem żeby wyznaczyć punkty na kątownikach

Polecam wydłubać kratki wentylacyjne z deski, jest dostęp od góry żeby cokolwiek zobaczyć zamiast dłubać w ciemno.
Do tego szlifierką obcięty wystający poza deskę kawałek tej metalowej kratki, tak żeby nie przeszkadzała nowemu radiu schować się "na płasko". Oryginalne po usunięciu kątowników wciąż będzie pasowało.
Spasowanie tego kosztowało pół godziny zabawy, radio wchodzi "na wcisk", wypełnia niemal całą dziurę. Nie ma szans żeby samo wypadło, jednocześnie prosto się je demontuje. Wypadałoby z uszczelki dorobić coś na dole i z lewej strony, ale szczerze mówiąc nie chce mi się

Uprzedzam, mapy google są zbyt ciężkie, yanosik śmiga dopóki nie włączy się nawigacji - zaczyna... działać z opóźnieniem (pozycja rozjeżdża się w czasie, wystarczy przerwać nawigację aby wróciła do normy). Acz z tego co widziałem to obecnie mają lepszą wersję sprzętową.
Mapy google w wersji "Go" nie działają w poziomie (nie da się wejść w nawigację) - znany błąd którego nie naprawili od roku

a szkoda bo one działają ok.
U mnie zwykle jest yanosik + apka od radia w tle i działa. Zdarzało mi się puszczać radia z przeglądarki chrome w tle i też chodziło. IMO działa adekwatnie do ceny.